• Checkmark 2-4 dager levering
  • Checkmark Frakt: Kun 49,-
  • Checkmark Frakt: Kun 49,- | Gratis over 399,-

Trenger du hjelp?Trenger du hjelp? 21 50 13 55

Tilbake
TilbakeHjem

Bestill innen: 10:3000:00

Vi sender om

00: 00: 00

Så sender vi i dag

Søk

Personvern

Politikk for behandling av personopplysninger

E-markedsføring

Når du er tilmeldt for å motta nyhetsbrev fra bodylab.no, mottar du vårt løpende nyhetsbrev til den e-postadressen du er registrert med. Nyhetsbrevet inneholder informasjon om bodylab.no og de produktene vi selger, relevante tilbud, artikler, nyheter med mer. Du mottar kun nyhetsbrevet såfremt du har registrert deg for å motta nyhetsbrev – for eksempel i forbindelse med kjøp av varer på bodylab.no.

Dersom du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrev kan du avmelde deg via et av våre nyhetsbrev, eller ved å skrive til kundeservice@bodylab.no.
På nettsiden har vi en tips-en-venn funksjon. Denne funksjonen kan du bruke for å sende en e-post til venner og bekjente for å gjøre han eller henne oppmerksom på Bodylab.no. Når du benytter tips-en-venn funksjon vil mottakeren av e-posten se mer informasjon enn den teksten du skriver / velger. 

Cookies / informasjonskapsler

En cookie er liten kode som lagres som en tekstfil på pc-en din. Gjennom den kan informasjon fra den pc-en som besøker hjemmesiden lagres og oppbevares til neste gang nettsiden besøkes av den samme pc-en.

Det lagres ikke personsensitive opplysninger i en cookie, men snarere opplysninger om brukerens adferd på en nettside, for eksempel et inntastet brukernavn i forbindelse med login til en spesiell seksjon av nettsiden.

En cookie lagres på brukerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil som sendes til din browser fra en webserver, og lagres på harddisken på din datamaskin. Via innstillinger kan du få din browser til å informere deg når du mottar en cookie, eller du kan velge å slå cookies helt av.
På Bodylab.no brukes cookies med det formål å optimalisere nettsiden, og dets funksjonaliteter – herunder for å kunne skape økt brukervennlighet, huske hvilke produkter som oppbevares i handlekurven og når du handler i nettbutikken.

Dersom du velger å la vår hjemmeside ”huske” ditt login til neste gang du handler, vil denne informasjonen bli lagret i en cookie på den datamaskinen du sitter ved.
Du kan slette cookies via din browser. Metoden avhenger av hvilken browser du bruker – se mer i hjelp menyen i din browser.
Dine personlige opplysninger ligger på sikre nettverk, og kan kun leses av få medarbeidere med spesielle rettigheter. Når du kjøper hos oss, skjer det på en sikker server. Alle følsomme data blir sendt via Secure Socket Layer (SSL) teknologi, og blir sikkert lagret i vå r database. Du kan til enhver tid be om å bli fjernet fra mailinglister, eller bli helt fjernet fra våres databaser. Personopplysninger blir lagret inntil vi mottar beskjed om at de ønskes fjernet. Du kan til enhver tid få opplyst hva slags informasjon vi har om deg, og du kan gjøre innsigelser, jf. personopplysningsloven.

Logstatistik

Loggstatistikk brukes på bodylab.no og betyr at et statistikksystem samler opp informasjon som kan gi et statistisk bilde av hvor mange besøkende en nettside har hatt, hvor de kommer fra, på hvilken side nettbutikken forlates med mer.
På Bodylab.no brukes loggstatistikk med det formål å optimalisere nettsiden, og dets funksjonaliteter. Loggstatistikken knytter opplysningene til de kundene og brukerne som besøker nettsiden, såfremt brukeren tilkjennegir navn, adresse og andre brukeropplysninger i forbindelse med et kjøp i nettbutikken, opprettelse av en brukerprofil eller registrering til å motta nyhetsbrev.

Loggstatistikken brukes dessuten til:
Personalisering av markedsføring mot brukeren for å skape økt brukervennlighet
For å inngå en avtale med oss via nettbutikken må du la deg registrere med følgende personlige opplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-postadresse

Personopplysningene registreres hos Bodylab Nutrition, og oppbevares i 5 år. Etter 5 år slettes opplysningene.
Vi foretar registreringen av dine personopplysninger med det formål å kunne levere varen til deg. Ved innsamling av personopplysninger via vår nettside sørger vi for at det alltid skjer ved ditt samtykke, slik at du er informert om hvilke opplysninger som samles inn, og hvorfor.

Dataansvarlig: Den dataansvarlige er Bodylab Nutrition, Plastvænget 3D, 9560 Hadsund.
Følgende grupper av medarbeidere har adgang til de registrerte opplysningene:
Ledelsen.
Betrodde medarbeidere hos Bodylab Nutrition som ekspederer ordre, og arbeider med statistikk og markedsføring.
Betrodde medarbeidere hos leverandører som har en databehandler avtale med Bodylab Nutrition, og som arbeider med statistikk og markedsføring.

Øvrige opplysninger om Bodylab Nutritions behandling av personopplysninger fra bodylab.no

Vi oppbevarer ikke kundeopplysninger kryptert.

  • Vi transmitterer ikke kundeopplysninger kryptert.
  • Opplysningene videreformidles ikke til tredjepart.
  • Det registreres ingen personsensitive opplysninger.

Som registrert hos Bodylab Nutrition har du alltid rett til å gjøre innsigelser mot registreringen, og du har rett til innsikt i hvilke opplysninger som er registrert om deg. Disse rettighetene har du i henhold til personopplysningsloven, og henvendelse i forbindelse med dette rettes til Bodylab via e-post: kundeservice@bodylab.no.

Facebook

8.500+

Kontakt



  • Opplysninger
  • Tlf. 21 50 13 55
  • kundeservice@bodylab.no
  • Telefontider
  • Hverdager:
    8.00-22.00
  • Helger og helligdager:
    8.00-18.00
  • Bodylab
  • Bjørumsvegen 15
  • Postboks 19
  • 4855 Froland
  • Norge
  • Org. nr. 917 476 160
  • bodylab.no
  • bodylab.dk
  • bodylab.fi
  • bodylab.se
Betalingskort