• Betal med Vipps
  • Checkmark 2-4 dager levering
  • Checkmark Frakt: Kun 49,-
  • Checkmark Frakt: Kun 49,- | Gratis over 399,-

Trenger du hjelp?Trenger du hjelp? 21 50 13 55

Tilbake
TilbakeHjem

Bestill innen: 10:3000:00

Vi sender om

00: 00: 00

Så sender vi i dag

Søk

Retningslinjer for behandling av personopplysninger

Direct marketing

Når du er påmeldt vårt nyhetsbrev eller SMS, mottar du løpende informasjon via den epostadressen eller det telefonnummeret du oppga ved påmelding. Innholdet er informasjon om Bodylab, produktene vi selger, relevante tilbud og nyheter m.m. Du mottar kun nyhetsbrev eller SMS så fremt du uttrykkelig har meldt deg på – f.eks. i forbindelse med deltakelse i konkurranser eller kjøp av varer på Bodylab.no, hvor du blir oppfordret til å melde deg på ved bestilling.

Hvis du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrevet eller SMS, kan du avregistrere deg via hvert enkelt nyhetsbrev, SMS eller ved å skrive til kundeservice@bodylab.no.

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en betegnelse for at en brukers adferd på et nettverk registreres hos brukeren selv (på brukerens harddisk). På den måten vet serveren (f.eks. et nettsted) hvem brukeren er ved brukerens neste besøk.

Det lagres ikke personidentifiserbare opplysninger i en informasjonskapsel, men opplysninger om brukerens adferd på et nettsted, som f.eks. besøkte sider eller produkter lagt i handlekurven.

En informasjonskapsel lagres på brukerens harddisk sammen med cachede filer. En informasjonskapsel er altså en tekstfil som sendes til nettleseren din fra en server og lagres på harddisken på datamaskinen din. Du kan stille inn nettleseren din til å informere deg når du mottar informasjonskapsler, eller du kan velge å slå av informasjonskapsler helt.

På Bodylab.no brukes informasjonskapsler med formål om å optimere nettstedet og dets funksjonalitet, for å dermed skape økt brukervennlighet.

Du kan slette informasjonskapslene via nettleseren din. Metoden avhenger av hvilken nettleser du bruker – se mer i hjelp-menyen i nettleseren din.

Dine personlig opplysninger ligger på sikre nettverk og kan kun leses av få medarbeidere med spesielle rettigheter. Når du handler hos oss, foregår det på en sikker server. Alle sensitive data blir sendt via Secure Socket Layer (SSL)-teknologi og blir lagret på en sikker måte i vår database. Du kan til enhver tid be om å bli fjernet fra epost-lister eller bli helt fjernet fra våre databaser. Personopplysninger blir lagret inntil vi mottar beskjed om at de ønskes fjernet. Du kan til enhver tid få opplyst hvilke opplysninger vi har om deg, og du kan gjøre innsigelser jf. lov om behandling av personopplysninger.

Loggstatistikk

Bodylab.no bruker loggstatistikk, som betyr at et statistikksystem samler informasjon som kan gi et statistisk bilde av hvor mange besøkende et nettsted har hatt, hvor de kommer fra og på hvilken del av nettstedet de forlater det m.m.

Hos Bodylab.no brukes loggstatistikk med formål om å optimere nettstedet og dets funksjonalitet. I tillegg knyttes opplysningene i loggstatistikken til de kundene og brukerne som besøker nettstedet, så fremt brukeren opplyser om navn, adresse og andre opplysninger i forbindelse med et kjøp på nettstedet, opprettelse av en brukerprofil eller påmelding til nyhetsbrev.

Loggstatistikk brukes i tillegg til:

Persontilpasset markedsføring mot brukeren for å skape økt brukervennlighet.

For at du skal kunne inngå en avtale med oss via nettstedet, må du registrere deg med følgende opplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-postadresse

Personopplysningene registreres hos bodylab.no og oppbevares i fem år i henhold til bokføringsloven, deretter slettes opplysningene.

Vi foretar registrering av personopplysninger med formål om å kunne levere varen til deg, behandle reklamasjoner samt eventuelt kunne tilbakekalle et produkt. Når det samles inn personopplysninger via vårt nettsted, sørger vi for at det alltid skjer med ditt uttrykkelige samtykke, slik at du er informert om nøyaktig hvilke opplysninger som samles inn og hvorfor.

Behandlingsansvarlig og øvrige opplysninger om registrering av personopplysninger

Den behandlingsansvarlige er Bodylab ApS, Plastvænget 3D, 9560 Hadsund, og spørsmål hit kan sendes til vår kundeservice på kundeservice@bodylab.no eller på telefon 21 50 13 55

Følgende grupper av medarbeidere har adgang til de registrerte opplysningene:

  • Ledelsen.
  • Betrodde medarbeidere hos Bodylab, som ekspederer ordre og jobber med statistikk og markedsføring.
  • Betrodde medarbeidere hos leverandører som har en databehandleravtale med Bodylab, og som jobber med statistikk og markedsføring.

Øvrige opplysninger om behandling av personopplysninger fra Bodylab

  • Kundeopplysninger overføres kryptert.
  • Det registreres ingen sensitive personopplysninger.
  • Vi utveksler persondata med transportører for å kunne ekspedere ordren din.
  • Vi oppbevarer ikke kundeopplysninger kryptert.
  • For å kunne gi en bedre kundeopplevelse og målrette markedsføringen utveksles opplysninger med Addwish, Criteo, QuantCast, Facebook og Google Analytics.

Som registrert hos Bodylab har du alltid rett til å gjøre innsigelser mot registreringen, og du har rett til innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg. Disse rettighetene har du i henhold til personvernloven, og henvendelse i forbindelse med dette rettes til Bodylab via epost: kundeservice@bodylab.no.

I tillegg samarbeider vi med en rekke andre virksomheter som oppbevarer og behandler data. Virksomhetene behandler kun opplysninger på vegne av oss, og kan ikke bruke dem til egne formål.

Vi samarbeider kun med databehandlere i EU eller i land som gir opplysningene dine tilstrekkelig beskyttelse.

Bodylab.no eies av Bodylab ApS.

Facebook

10.200+

Instagram

13.300 +

Kontakt



  • Opplysninger
  • Tlf. 21 50 13 55
  • kundeservice@bodylab.no
  • Telefontider
  • Mandag - Torsdag:
  • 8.00 - 16.00
  • Fredag:
  • 8.00 - 14.30
  • Bodylab
  • Bjørumsvegen 15
  • Postboks 19
  • 4855 Froland
  • Norge
  • Org. nr. 917 476 160
  • bodylab.no
  • bodylab.dk
  • bodylab.fi
  • bodylab.se
Betalingskort

Bodylab og våre partnere bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig personlig opplevelse av nettsiden vår samt til annonsering og analyse.